Meet & Greet, Race & Compete 2017


Nu finns möjligheten att följa med på en fullspäckad eventdag med Pontus Tidemand den 23 september 2017! Få tips i din egen bilkörning, prova på diverse motorfordon och ha en riktigt trevlig kväll med Pontus och övriga gänget.

Dagen inleds med lunch kl 11.30 i Arvika, därefter åker vi buss till Pontus hemmamarker i Charlottenberg. Där körs en kortare grundkurs i rally som följs av medåkning med Pontus på hans gamla testvägar kring Hammarshöjden i VM-bilen. Och givetvis ges chansen att prova på känslan att ratta själv – i riktigt snabba folkracebilar. Finaler körs och vinnare koras!

Efter denna fullspäckade eftermiddag åker bussen tillbaks till Arvika för incheckning på hotell och därefter en höjdarkväll med middag och underhållning på O’Learys. Allt avslutas med sen frukost dagen efter.

Som partner erhåller du även ett kit med teamkläder samt löpande information och annat smått och gott under året. Ditt varumärke marknadsförs på webbsajten och möjligheten att nätverka bland övriga deltagare är obegränsad.

Kostnaden för hela paketet (lunch, event, middag, hotellrum, frukost, partnerpaket) är 19500 SEK exkl moms. Vill du ta med en gäst går detta att ordna till rabatterat pris beroende på tillgången av lediga platser.

Det är begränsat antal platser så anmäl ditt intresse redan idag till Charlotte på telefon +46 (0)70-5608785 eller charlotte@pontustidemand.se.

Anmälan är öppen till den 18 september.